Kontakt

BLIV ELEV

BRObygning og intro

Læs mere om vores tilbud hér.

I 8. klasse kommer du i introforløb, som er 1-dages besøg på forskellige ungdomsuddannelser. Her hører du om dine uddannelsesmuligheder efter 9. klasse.

Når du er på introbesøg på Campus Odsherred vil du møde lærere, elever og studievejledere, som giver dig indblik i vores 4 uddannelser. Du vil få smagsprøver på undervisning, møde elever der netop nu er en del af Campus Odsherred, blive vist rundt på skolen og høre om livet som elev med alt fra lektier til sociale arrangementer og traditioner.

Når du går i 9. og 10. klasse har du mulighed for brobygning i op til en uge. Du vil typisk skulle vælge to forskellige uddannelsessteder og på campus Odsherred byder vi dig velkommen til enten 2 eller 3 dages brobygning.

I din brobygning vil du møde lærere, elever og studievejledere, der giver dig et indblik i de 4 uddannelser vi har på Campus Odsherred. Du vil i løbet af dagene blive fulgt af elever, der viser dig rundt på skolen og fortæller dig om alt fra lektier til sociale arrangementer og traditioner på skolen. Desuden vil du blive undervist af skolens lærere og dermed få en smagsprøve på, hvad det vil sige at læse på en gymnasial uddannelse.

Du kan forvente af os, at vi tager varmt imod dig og gør vores bedste for at vise dig hvad det vil sige at uddanne sig på Campus Odsherred. Omvendt forventer vi af dig, at du møder til tiden og kommer til timerne, at du har penalhus med, og at du aktivt følger med og forsøger at være en del af vores dagligdag de dage du er på besøg. 

Hvis du er forhindret i at møde, skal du kontakte os på 72290560.

Din skole og UU-vejleder for besked, hvis du ikke møder.

Oplev HHX og de merkantile erhvervsuddannelser med Business Games

Er du grundskolelærer for 8. og 9. klasser og søger en unik og interaktiv måde at introducere dine elever til de merkantile uddannelser? Vores Business Games er løsningen du leder efter!

Hvad er Business Games?
Business Games er et interaktivt, digitalt spil, som udfordrer eleverne i at løse realistiske forretningscases i gruppearbejde. Spillet giver et hands-on indblik i den verden, merkantile erhvervsuddannelser omfavner, hvor eleverne udvikler deres økonomiske forståelse og forretningsstrategier.

Booking og forløb
For at booke Business Games, kontakt venligst:

Vi sørger for, at alt er klar til en spændende og uddannende session på din skole. En session varer omkring 2 timer, og vi kan have op til 50 elever (cirka 2 klasser) på samme tid.

Hvad skal I forberede?Forberedelse til spillet er enkel. Der skal være internetadgang og en computer til hver elev, plus en projektor og et lokale, der kan rumme alle. Resten håndterer vi!

Hvordan afvikles spillet?
Vores team ankommer omkring 15 minutter før start for at opsætte og forberede sammen med B&P. Vi byder eleverne velkommen, præsenterer spillet, og hjælper grupperne i gang med deres cases. Gennem spillet er vi til stede for at vejlede, diskutere og fordybe eleverne i både spillets udfordringer og merkantile uddannelsesveje. Vi afrunder med en Q&A-session, hvor vi besvarer spørgsmål og giver mere information om uddannelserne.

Er du interesseret i at give dine elever denne spændende læringsoplevelse? Kontakt os i dag for at booke Business Games.

Har du ikke mulighed for at komme i brobygning, og kunne du alligevel godt tænke dig at besøge Campus Odsherred? Så kontakt os endelig og aftal en besøgsdag. På en besøgsdag får du mulighed for at deltage i undervisningen og snakke med elever om, hvad det vil sige at være elev på Campus Odsherred. 

Hvis du ønsker at komme på besøgsdag, så skriv til uddannelsesleder Julie Flaherty. 

En gruppe elever fra Campus Odsherred sidder udenfor og snakker. Kameraret fokuserer på en dreng der ser glad ud.

vigtige link:

KONTAKT UDDANNELSESLEDER
JULIE FLAHERTY
jf@campusodsherred.dk

DU KAN ALTID KONTAKTE VORES STUDIEVEJLEDER

Studievejlederne står klar til at hjælpe dig med råd og vejledning i forhold til din hverdag og dit studie.

Rikke Glenstrup
Studievejleder
rg@campusodsherred.dk

Susanne Ankjær Klavsen Studievejleder
sa@campusodsherred.dk

Slide

FUN FACTS

22%

BENYTTER SIG

AF SKOLENS

LEKTIECAFÉ

Slide

FUN FACTS

56%
VIL LÆSE
VIDERE PÅ

UNIVERSITETET

Slide

FUN FACTS

62%

HAR

BENYTTET

CHATGPT

Slide

FUN FACTS

67%
HAR ET
FRITIDSJOB

EFTER SKOLE

previous arrow
next arrow
New Client Special Offer

20% Off

Aenean leo ligulaconsequat vitae, eleifend acer neque sed ipsum. Nam quam nunc, blandit vel, tempus.